Mission Magnetic Mayhem - Magnetické šipky - 7 her

Zábavná a bezpečná sada magnetických šipek pro celou rodinu. K dispozici je sedm různých her vhodných pro všechny úrovně hráčů.

Výrobce: 
Mission
Katalog.číslo: 
DB500
Skladem
31,56 €
(bez DPH 26,08 €)
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Zábavná a bezpečná sada magnetických šipek pro celou rodinu. K dispozici je sedm různých her vhodných pro všechny úrovně hráčů. Součástí balení jsou 4 sady magnetických šipek v různých barvách, takže se může zapojit každý! Magnetická sada Mayhem se dodává v pevném potištěném obalu a je idální jako narozeninový nebo vánoční dárek pro kluky i holky.

Sedm her na jednom terči:

Budeš krmit mimozemšťana, rozbíjet vesmírnou loď, házet míč do hrnce nebo utíkat před dinosaurem? Tato sada obsahuje 102 magnetických dílků (v 6 sadách), které promění tradiční šipkový terč v šest skvělých zábavných her! Všech sedm her je vybaveno jednoduchým návodem a má různé úrovně obtížnosti, aby se zabavil hráč v každém věku!

Sada obsahuje také 4 sady barevných magnetických šipek, aby se do hry mohl zapojit každý, a navíc čáru.

Je to ideální volba do herny, ložnice, na večírek, do kanceláře nebo na rodinný herní večer!

Děti se aktivně zapojí do matematiky:

Tyto hry se šipkami pomohou dětem odvést je od chytrého telefonu nebo obrazovek a zároveň zábavnou formou zlepšují koordinaci rukou a očí a také matematiku. Nejsou potřeba žádné předchozí zkušenosti ani dovednosti.

Bezpečné a nepoškodí vaši zeď:

Naše magnetické šipky jsou navrženy jako bezpečná alternativa šipek s ocelovým hrotem a jsou bezpečné pro děti starší 3 let. Magnetické šipky poskytují stejné množství zábavy jako tradiční šipky, ale se zvýšenou bezpečností a bez poškození zdi od zbloudilých šipek. (Jako u každé hry doporučujeme odstranit z hracího prostoru všechny cennosti nebo choulostivé předměty).

Vysoká kvalita:

Magnetický terč na šipky Mayhem má vysoce kvalitní kovový povrch pokrytý potištěným vinylem. Dvanáct šipek má mimořádně silné magnetické hlavičky, které na terči pevně drží. Šipky mají lehké násadky a pevné aerodynamické letky, které jim pomáhají létat přesně bez nadměrné síly. Společnost Mission Darts bere služby zákazníkům vážně. Zaručujeme vám 100% spokojenost s vaší hrou Magnetic Mayhem!

Skvělý úvod do šipek:

Tradiční šipky mohou být zpočátku náročné. Hra Magnetic Mayhem seznamuje všechny hráče se základními šipkovými dovednostmi, jako je házení, skórování a trénink. Postupujte v sérii her tak, jak se budete zlepšovat, až se dostanete k magnetickým běžným šipkám!

 

Typ terče: magnetické a papírové
Typ terče - Zboží.cz: magnetický
Načítám