Volejte: 736 629 025
Expresní doprava zdarma
Anketa

Máme rozšířit sortiment?

Ukázat výsledky

Cenová bomba
  • Skleněná trofej TALÍŘ Skleněná trofej TALÍŘ

    Skleněná trofej ve třech základních velikostech (pruměr 205- 255 - 300 mm). Cena bez personifikace - pískování

    Sleva se vztahuje jen na trofeje s golfovým míčkem!

    1 231.41 Kč (bez DPH) 1 490.00 Kč (vč. DPH)
  • Skleněný pohár BC2 WLC Skleněný pohár BC2 WLC
    Skleněný pohár. Na pohár lze umístit štítek. V ceně poháru není zahrnuta cena štítku. Dřevěný podstavec.
    1 854.55 Kč (bez DPH) 2 244.00 Kč (vč. DPH)
  • Sklenice DOPRO1 Sklenice DOPRO1
    průměr 8,5 cm, výška 15 cm, objem 560 ml
    48.00 Kč (bez DPH) 58.10 Kč (vč. DPH)
  • Skleněný pohár BC1 WLC Skleněný pohár BC1 WLC
    Skleněný pohár. Na pohár lze umístit štítek. V ceně poháru není zahrnuta cena štítku. Dřevěný podstavec.
    1 404.13 Kč (bez DPH) 1 699.00 Kč (vč. DPH)
  • Skleněný pohár BC3 WLC Skleněný pohár BC3 WLC
    Skleněný pohár. Na pohár lze umístit štítek. V ceně poháru není zahrnuta cena štítku. Dřevěný podstavec.
    1 154.55 Kč (bez DPH) 1 397.00 Kč (vč. DPH)
Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
» Doporučte nás

Kolkované láhve

Dárkové láhve s destiláty dodáváme včetně nových kolků

Při výrobě slivovice je použito pouze ovoce pocházející ze sadů v CHKO Bílé Karpaty, které spadají do režimu ekologického zemědělství.
Výroba slivovice je složitý a dlouhý proces, který začíná sklizní švestek (zde se jim říká trnky) a jejich tříděním. Pouze zralé a čisté ovoce může být použito jako základ pro slivovici. Z ovoce se pak připraví kvas, který se dopraví do uzavřených nerezových tanků o objemu 160 hl. Toto stadium výroby se nazývá kvašení a je nejdůležitějším prvkem ve výrobním procesu. Za nepřístupu vzduchu kvas zraje min. 60 dnů, přičemž tuto dobu nebo intenzitu kvašení můžeme regulovat pomocí chladícího duplikátoru, kterým jsou vybaveny všechny zdejší kvasné tanky.
Proces kvašení není nijak urychlován, neboť pouze přirozeně prokvašené ovoce dává vzniknout té nejlepší slivovici.
Samotná výroba slivovice se nazývá destilace. Provádí se na vysoce moderním zařízení kolonovou technologií, kdy se z kvasu jediným procesem získává 3x destilovaná slivovice s typicky švestkovou vůní a jemnou chutí. Čerstvě vypálená slivovice má poměrně vysoký stupeň lihovitosti (kolem 56%) a proto se musí ředit pramenitou vodou na konečných 50%. Poté slivovice zraje ve sklepě v nerezových nádržích při teplotě kolem 12°C. Zde v klidu leží 8-12 měsíců, aby bylo dosaženo harmonie v chuti i vůni.


Veškeré reklamní láhve dodáváme včetně nových kolků a se všemi potřebnými atesty.

Provozovatel

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách

Platební metody


© 2019 Willcap, spol. s r.o, Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.